Post by longstamcurwirou on Feb 9, 2022 6:32:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzlauzt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
ieva
Labi, kad es biju bērns, man patika šī spēle. Tagad es to ienīstu. Kāpēc? Iet Uzņemiet ekrānuzņēmumu ar ingvera acīm un pietuviniet viņa acis. KĀ VĪRIETIS ACĪS! Kad tu tīri viņa zobus, VIŅA ACĪS IR LOGS! Lūdzu, neinstalējiet to. Tas ir vēl sliktāk nekā Runājoša Andžela!
Ja normāla spele bet...
Talking Ginger Əyləncə frjp
Jums ir jārūpējas par kaķi, bet viena problēma... jūs varat spēlēties tikai vannas istabā. Nav pat citu istabu, ko nopirkt vai iegūt. Vai varat, lūdzu, pievienot kaut ko spēlei, lai padarītu to jautrāku. Tāpat kā vairāk istabu.
Talking Ginger Meelelahutus opa
Labi, ja jums patīk sajūta, ka skatās caur tālruņa kameru un redzat vīrieti acīs, pretējā gadījumā nelejupielādējiet.
Pat screenshotos ir acīs redzams cilvēks! Iespējams, ks tas ir hakeris-maniaks!
Ļoti interesanta lietotne. Es viņu tik ļoti mīlu. Tāpēc es ieliku 5 zvaigzni.
Gdhgd
Es šai lietotnei piešķīru 1 zvaigznīti, tāpēc būtībā es izpildīju izaicinājumu ar savu kucēnu un noliku uz grīdas spēles, kuras es lejupielādēšu. Pēc tam mans kucēns izvēlējās lietotni "mans runājošais ingvers", līdz es redzēju visus šos komentārus un apskatīju 1 no attēliem un labajā acī bija logs kreisajā acī, tur bija vīrietis ar masku, kuru es lejupielādēju, un, lai redzētu, vai tā ir patiesība, un es redzēju to pašu acī, bet vīrietis bija citā stāvoklī, lūdzu, nekad lejupielādējiet šo, viņi zinās jūsu atrašanās vietu, informāciju.😱
Tur ir hakeris ka es to zinu? Pastieties kautvai te pat kur apaksa ir ta pirmaja pilde iestieties vina acis
kā Talking Angelai tikai hakeris un neticat tad paskataties googlē attēlos!!!
Šo spēli izmantoju, lai spēlētu pirms 8 gadiem. Interesanti. Piemērots MAZĀM BĒRNIEM VAI BĒRNIEM, bet nav piemērots PIEAUGUŠAJIEM, jo viņiem tā bija pārāk 'garlaicīgi'. Varbūt ieteicams MAZUŅAM un BĒRNIEM.
Gv
Tas var būt jauki, bet, ja uzņemat ekrānuzņēmumu un pietuvinaties acīs, jūs redzat vīrieti ar baltu māti, un tas arī prasa piekļuvi mikrofonam, bet es teicu nē, esmu diezgan pārliecināts, ka apkārt notiek kaut kas neticams.
Reklāmas vēlreiz.....,..,.;.;.;.;.;.
tiešām nēsat normāli hakeris tikai runā angela ir viņš tagad vispār vairāk pa krieviju
Stulbi ka nevar ieinstelet Stulbi
Šī lietotne ir fantastiska un neticama. Šī ir labāka par citām outfit7 lietotnēm, un es tagad piešķiru 5 ✩✩✩✩✩. Tad tagad es mīlu šo lietotni. Šī ir labāka par citām lietotnēm ♡♡♡♡
Jautra un forsa spele.
Patiesībā es gribēju šai lietotnei piešķirt 4 zvaigznes. Bet iemesls, kāpēc es piešķiru trīs zvaigznes, ir tāpēc, ka tas rada smieklīgu skaņu, piemēram, "Hu?". Es neesmu pārliecināts, vai tur ir kaut kas nepareizi. Bet tas vienmēr atkārtojas atkal un atkal. Lūdzu, izlabojiet to un es nedaru gribu, lai tas atkārtojas.☹️🤔☹️🤔
Jus visi esat egoisti baigie!:-D kpc lai kaukads manijaks gribetu mus nogalinat?!:-D
man tas patika, bet tas ir piemērots bērniem, kas jaunāki par 7 gadiem, ceru, ka jums patiks mans viedoklis
Iemesls, kāpēc es novērtēju to ar divām zvaigznēm, ir tāpēc, ka tā ir jautra spēle, bet, ja jūs paskatīsities Ginjera acīs, jūs redzēsit vīrieti maskā, lūdzu, izlabojiet šo lietotni!!!!
Tik daudz jautrības, un tiem, kam šī spēle nepatīk, ir dumjš un traks, un viņš izklaidējas, izbaudiet spēli☺☺☺☺
Ludzu
ja tur ir hacker bet tas ir uztaisits jo es ieskatijos un redzeju bet vìņš nekustejas🤔
Tā nav labākā spēle, bet tā ir forša spēle
Beach War: Fight For Survival Akčné zawy
Gingera acīs noteikti ir kaut kas tāds, kas izskatās pēc vīrieša ar baltu masku, tas tiešām tiešām ļoti rāpojošs, es neiesaku lejupielādēt šo spēli. Tas ir ļoti rāpojošs, šī spēle ir vienkārši dīvaina, un es gribēju iegūt šo spēli, lai pārbaudītu sazvērestības teorijas. Bet tas ir diezgan biedējoši. Kad tu ritināt tualetes papīru, tas atskaņo rāpojošu mūziku, un arī viņa smaids ir ārkārtīgi biedējošs. Vīrietis un viņa acis sākumā mani sabiedēja.
Nekada gadijuma neladeja tur ir haker ja neticat pirms ladejat paskataties bilde kur mazga zobus ! Nekada gadijuma neladeja ludzu !!!!
Paldies 4 papildinājumi. Ceru, ka jūs visi nomirsiet.
Šī spēle ir tik tresting
Tam nevajadzētu būt nekādam papildus, jo to spēlē tikai bērni
NELEJUPIELĀDĒJIET LIETOTNI, TĀ ĻOTI RABOŠA! Es to lejupielādēju un, kad pirmo reizi ieraudzīju ingveru, es paskatījos uz kreiso aci, un likās, ka tur ir krēsls un logs. Es neiesaku šo lietotni. Tam nevajadzētu būt nevienā lietotņu veikalā.
LABĀKĀ SPĒLE LATVIJĀ!!!!
Jā, tas ir labi, bet tas ir arī jūsu tiesības! Es paskatījos ingvera acīs un bums!! Logs ar kādu ierakstu! tas bija tik šausmīgi
Es mīlu šo 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😀😀😀😀😀😀😀😁😀😁😆😆😆😆😆😆😆😆😆😀😆😀😀😆😀😀😀 😀😀😀😀😀😀 Bet šī lieta ir tāda, ka viss viņu reklāma nāk kopā 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡🧐😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😡🤬😡😠😠 🤬😡🤬🤬😠😡