Post by longstamcurwirou on Feb 9, 2022 6:13:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кованице генератора варалица ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Локикрафт – Апликације на Google Play-у
Има моного копија једног света.
Доб4аје игрица само сто устрес игре појави се несто црно и неце висе да игра
Много ствари и мој телефон је Самсунг Галакси ес 10+
Ова игра је у почетку забавна, али након неког времена постаје досадна. И ту је ВИШЕ до многих додатака. Добра је игра, али постаје досадна као што сам рекао.
Волим ову игру. Зато што је као минецрафт, али бесплатан. Мислим да можете додати ажурирање за нетер свет. Такође можете додати села и сељаке и вештице. Последња ствар је да можете додати више играча. ХВАЛА АКО БУДЕ СТВАРНО😃
СВИЂААААААААА МИИИ СЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!! ДАЈЕМ МИЛИАРДУ ЗВЕЗДИЦА!!!! ДОБРА ИГРА
Локикрафт Pelihalli swln
👉👈🙋😙😙😙;-) дар војно МАМА
Зато сто ми излази
Много волим ову апликацију! Моја једина два предлога су да омогућите постављање блокова на цвеће, а не само на траву, јер начин на који сте то урадили није имао смисла. И следећа чињеница да је слика текстуре сандука била оригинална, али стварна шкриња се не поклапа, и не можете отворити шкриње које су срање за људе којима је потребан простор за складиштење.
Волим ову игру. Ја сам сиромашан па не могу да набавим Минецрафт, али ово је добра замена. Дао бих 5 звездица, али дугмад за правац су била мала грешка. Био бих вам захвалан ако бисте то успели да променим своје име и кожу. плз?
Па мислим да је добро само поправите да се не брише то што направим
Локикрафт Pelihalli swln
Локикрафт არკადული dsv
Ова игра је тако кул! али једна ствар, не ажурира се због креатора. Молимо ажурирајте ову игру, молим вас, у реду, мир🤘
Одлична игрица!! Веома је добра!!😘🤪🙈💌💗💯♾🆒🔱♎💞💞💞♎♎💗
Игра је лепа, али како могу да променим име и кожу молим вас реците ми!!
Сјајно, свиђа ми се, баш као права игра Минецрафт. Једини проблем је наметљива количина реклама које се појављују сваких неколико минута. Осим тога, одлична игра!
У реду је. Боље од осталих апликација које сам испробао. Додаје се ту и тамо, али није лоше. Мало је тешко контролисати. Нисам могао да доделим радње мојој тастатури.
Волим ову игру! Али један услов... рекламе се стално појављују и понекад када се појаве не могу да притиснем дугме „Настави игру“. Али ова игра је дивна!
Брух Локицрафт!! Стално се зауставља! Молимо поправи ово! Играо сам ово раније и стално престаје!! МОЛИМО ВАС! Молимо поправи ово! (сада је поправљено)
Мрзим ову игру. Украо је Минецрафтове звукове и текстуре. То је 100% превара и то је чињеница. Волео бих да буде боље Ако сте постали креативни и нисте украли Минецрафт-ову идеју да зарадите новац користећи огласе. Више бих поштовао ову утакмицу. Али ова игра је срамотна.
Неваљан ничему, кад се учи све је дрога има само плус и минус плус додаје блокове а минус брише пре глупо
Одлична игра, али рекламе узрокују да ова игра озбиљно заостаје. Када сам био у својој кући, покушао сам да се окренем и одмах разбио блок. Немам никакве предмете у руци, а калдрма се сломила чим сам кликнуо
Игрица је предобра обожавам да је играм и супер је то што када инсталирам неморам да скупљам храну и ствари које ми требају за изградњу кућа итд. Све имам што ми је потребно све су они скупили одличан је за играње кад немам нета она је без интернета
Не препоручујем,1:када покушам да идем на подешавања не дозвољава ми,2:када га креирам увек мислим да је на опстанку, али није на преживљавању него на креативном,3:ДОДАТНИ ЈЕ СВАКЕ МИНУТЕ,у све што поново не препоручујем је велика грешка при преузимању
Овде је у реду али створења која су ставили у њу или не Уплашио сам се зомбија анимација у Овца плаче на твоју крв немој добити ову игру за било кога чујеш овај платилац и не реагује на играње али највише Стварно ми се допада да је играње очигледно разнело сваког другог учитеља који је био тамо, тако да не добијате ову игру
Ова игрица разбија.За ову игрицу добијате 5 звездица
То је сјајна игра, али обично када сте на мобилном уређају, сви ударни оквири су на правом месту, што значи да морате да изађете из апликације и поново је отворите надајући се да ћете имати среће и то се дешава у 90% времена
Једи говна
Фуј је игра И не волим је јел је узасна
Волео бих да можеш да промениш своју кожу кад год се нађеш, јер ми је мука и уморна сам од усклађивања коже са мојим братом. Када одем на опције, пише да могу да променим кожу само у опцијама главног менија, али нема опција??!! Такође бих волео да може бити више животиња и да људи могу имати породицу за помоћ у изградњи или за игру. Хвала вам пуно, надам се да можете да извршите ове промене. Успут, одлична игра! 🐎🐈🐕🐘🐫🐨🐦🐊🐓🐧 Волео бих да су неке од ових животиња тамо.
НЕМОЈТЕ ДОБИТИ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ. Добио сам јер је Минецрафт био скуп, али је онда ставио много насумичних датотека на мој уређај у галерију. Као слике животиња и понекад само црне фотографије. Надам се да видите ово јер је ова апликација веома лоша и почео сам да добијам насумична обавештења од ње, али било је гомила насумичних и било их је толико попут 3 на сваких 5 минута. ДОНТ.ГЕТ.ТХИС. то ће дати вашем уређају вирус
Као минецрафт али нема нове верзије
1 звездице
Игрица ми се не свиђа!! Пре ми се свидела, али после последњег ажурирања НЕ!!! Немам материјал за кућу има само земљу, кревет немам и не могу да га направим, а онда ме нападају зомбији и остале наказе!! Највише ми се не свиђа што морам да сакупљам материјал и због тога 1 звезда!!!!😠😠😠😠😠😠
Castle Crush:Epic Battle কৌশল cwtu
Локикрафт არკადული dsv
Само бих волео да се дугмад не заглаве када се појави оглас јер бих тада морао да изађем и поново се придружим, и молим вас да омогућите да се игра са вашим пријатељима, онда би то било 5 звездица, поправите ово.
Није нешто али може да прође
Ово је лепа игра Минецрафт за почетнике. Ипак, нема много ствари које има Минецрафт. Постоје огласи који се појављују током игре. Па срећно ако играте у режиму преживљавања. Нећу ни пробати режим преживљавања јер се појављују рекламе. Играо сам само у креативном режиму. Једини разлог зашто сам инсталирао ову игру је тај што је мој таблет престао да ради. Тако да не могу да играм своју игру Минецрафт. Данас добијам нови таблет. Инсталираћу Минецрафт на свој нови таблет и деинсталирати Локицрафт.
Глупа, безобразна копија Минецрафт-а. Само је заостајао, а блокови су изгледали као да им је било потребно 30 секунди да их текстурирају.
Игра је стварно добра!!!1!! Чак и ако је у питању рип-офф за Минецрафт, и даље ми се свиђа игра и допао ми се ажурирање када сада можете да правите гвоздене големе. То је кул
Несвиђа ми се јер није поступило мом уррђају. Због тога су 2*.Хвала. нина..
Свиђа ми се ова игра 🎮 али...... Гледао сам ствари са људима када говоре људима шта мисле о игрици један од њих је рекао да би требало да је направе како би могли да имају људе на вашем серверу Слажем се 👍 са њим или њу, па би требало да направе ново ажурирање како би могли да имају праве људе на вашем серверу, то је све што кажем
Добра игра, ако имате проблема са огласима, искључите Ви-Фи и податке и то би требало да помогне.
Било је сјајно и све, али дао сам овој игри три звездице је да то није игра за две особе и када направите чамац и ставите га у воду, контроле су будне као дођавола и рекламе вам сметају приликом трчања даље од мафије онда ме то убије.
Свиђа ми се игра, али има реклама за мене. Сваки други мој други разлог изгледа као да копирају Минецрафт
Свиђа ми се ова игра, али сваки пут кад пише ц пауза после тога, сваки пут је реклама!😣
Леп локи крафт
Ово је било НЕВЕРОВАТНО, свидео ми се све до ажурирања, када сам изгубио све на чему сам градио месецима. Тако сам љута због тога.